29.25 грн.
30.77 грн.
15°С

Плітки UA

@t.me/rezident_ua
Українці на свята віднесли на смітник харчових продуктів на 470 млн – 1 млрд грн

Такі дані оприлюднив центр управління відходами.
Результати дослідження свідчать, що у святкові дні люди купують більше, ніж потрібно для нормального споживання на 30%.

Більшість продуктів не були зіпсовані, а зайві.
У Центрі дали поради українцям, як зменшити кількість харчових відходів:
📌перед походом у магазин потрібно скласти список;
📌 потрібно продумати заздалегідь, які готуватимуться страви;
📌зайві продукти слід розфасувати по контейнерах;
📌 зайву їжу можна перетворити на інші страви, додатково термічно обробивши.

Плітки Ua